WANDEL & SLAAP

  • 2 overnachtingen
  • Ontbijt is inclusief
  • Inclusief wandelroutes
v.a. €75,-

WANDEL & SLAAPARRANGEMENT

 

Heeg een fantastische omgeving voor mooie wandelingen langs karakteristieke dorpjes, weilanden en wateren.

Vanuit Heeg of de omliggende dorpen kunt u vele mooie wandelingen maken. Omdat Heeg midden in het Poelengebied ligt kunt u perfect langs het water wandelen en heeft u de mooiste uitzichten. ’s Ochtends na een stevig ontbijtje kunt u de wandelroute beginnen. Na een mooie dag wandelen kunt u bij Waterherberg It Beaken genieten op het terras van een lekkere maaltijd of een borrel met hapjes.  

Het arrangement

Ons wandel en slaap arrangement is te boeken vanaf 2 personen. Op de eerste dag mag u om 16:00 uur inchecken, u krijgt dan meteen de wandelkaart mee en krijgt u leuke wandeltips. Wellicht dat u dan zelfs nog een fijne avondwandeling kunt maken. De kamer waarin u verblijft is een basic ingerichte kamer met stapelbedden. Daarnaast beschikt de kamer over een eigen douche en toilet. Bij het arrangement hoort ook een volledig verzorgd ontbijtbuffet, dit is van 8:00 – 10:00 uur. De derde dag is de uitcheck om 10:00 uur. Heeft u speciale wensen wat betreft het ontbijt, laat het ons weten. Waterherberg It Beaken ligt aan het Heegermeer en is dus ook de perfecte locatie voor een uitstapje op het water. Zo kunt u naast de mooie wandeltochten ook een sloepje huren om het Friese landschap vanaf het water te bewonderen.

Heeg

Het gezellige dorpje Heeg is ook zeker het bezoeken waard. Er zijn veel kleine winkeltjes en daarnaast ook leuke restaurants met een terras aan het water. Perfect dus om een intensieve wandeling op af te sluiten.