ZEIL & SLAAP

  • 2 overnachtingen
  • Exclusief ontbijt
  • 2 dagen zeilen
  • Ook met instructeur te boeken
  • Inclusief vaarkaarten
v.a. €295,-

ZEIL & SLAAPARRANGEMENT

Wat is er nou een betere combinatie dan zeilen in een Polyvalk en overnachten in een accommodatie aan het water?

Ons zeil en slaaparrangement is perfect voor een weekendje op het water. Het arrangement is te boeken vanaf 2 personen. U overnacht in Waterherberg It Beaken in een privékamer met eigen douche en toilet. Overdag gaat u lekker het water op met een Polyvalk. Door de perfecte locatie van de Waterherberg bent u binnen een mum van tijd op het Heegermeer. Aan het einde van uw zeildag legt u de boot weer terug in onze eigen haven.

Het arrangement

Op de eerste dag mag u vanaf 16:00 uur inchecken. De kamer is basic ingericht met stapelbedden, een tafel en stoel en een eigen douche en toilet. Bedlinnen is aanwezig, wel dient u zelf uw bed nog op te maken. Handdoeken zijn exclusief, wel kunt u deze erbij huren indien gewenst. De kosten voor een set handdoeken bedragen €6,-.   Bij het arrangement zitten 2 dagen huur van een Polyvalk,  inclusief buitenboordmotor. De boot ligt op de tweede dag vanaf 9:00 uur voor u klaar in de jachthaven bij de accommodatie. Zodra u er klaar voor bent kunt u zich melden bij de receptie. Zij zullen dan een korte uitleg geven over de boot en tevens krijgt u een waterkaart mee. U heeft twee hele dagen de beschikking over de Polyvalk, de boot dient u op de tweede dag weer om 17:00 uur in te leveren.   Wel dient u de laatste dag  om 10:00 uur uit de kamer te zijn. Eventuele bagage kan u wel bij de waterherberg achterlaten. Ook is het mogelijk om na terugkomst gebruik te maken van de gezamenlijke douches en toiletten.

Geen zeilervaring?

Heeft u nog nooit gezeild maar bent u wel heel benieuwd naar hoe het zou zijn? Dan is het ook mogelijk om een dagje te gaan leren zeilen onder begeleiding van een instructeur. De kosten voor het inhuren van een instructeur bedragen € 150,- per dag. Indien u deze erbij wilt boeken, kunt u dit telefonisch of per mail reserveren.