8-persoons kamer

Bij Waterherberg It Beaken overnacht u op de perfecte locatie aan het Heegermeer. De kamers van de Waterherberg zijn allemaal basic maar netjes ingericht met stapelbedden en een eigen douche en toilet, ook is het beddengoed inbegrepen. U kunt uw vakantie perfect aanvullen door met een sloep of zeilboot het water op te gaan, hier hebben we leuke routes voor beschikbaar. Ook voor andere activiteiten zoals SUP’en, kanoën, wandelen en fietsen heeft Waterherberg it Beaken verschillende mogelijkheden en routes.

aantal personen

8 personen

ontbijt

(Niet beschikbaar) ontbijt

oppervlakte

25m²

v.a. €240,-
Kamers - Waterherberg It Beaken


Faciliteiten wave

  • 4 x Stapelbed
  • Inclusief Beddengoed
  • Exclusief ontbijt
  • Douche
  • Tafel & Stoel
  • Gratis Parkeren
  • Toilet
  • Kast
  • Gratis Wifi

Galerij wave

De perfecte locatie aan het water bij Waterherberg It Beaken

U kunt bij Waterherberg It Beaken genieten van een ontspannen verblijf aan het Heegermeer. Met de mooie uitzichten over het water komt u helemaal tot rust.

De kamers

De 8-persoonskamers van Waterherberg it Beaken zijn ingericht met 4 stapelbedden, de kamers zijn basic maar erg netjes. Verder beschikt elke kamer over een eigen douche en toilet. Alle kamers zijn voorzien van bedlinnen, u dient alleen zelf nog de bedden op te maken. Er zijn geen handdoeken aanwezig maar deze zijn bij te huren voor €6,- per set. In de gehele accommodatie heeft u toegang tot de gratis Wifi en u kunt bij Waterherberg it Beaken kosteloos parkeren op het terrein.

Omgeving

Heeg is een erg gezellig dorp, in de hoofdstraat vindt u onder andere een drogisterij, een watersportwinkel, verschillende souvenirwinkeltjes en een kapsalon. Verder heeft Heeg veel gezellige restaurantjes aan het water. Heeft u altijd al willen leren zeilen? Doe dit tijdens uw vakantie in Heeg, want wat is er nou beter dan de omgeving verkennen vanaf het water. Met een van de arrangementen van Waterherberg It Beaken kunt u voordelig gebruik maken van bijvoorbeeld een sloep of een zeilboot. U kunt hieronder meer lezen over de verschillende arrangementen die we aanbieden.

Arrangementen

Om uw verblijf bij Waterherberg It Beaken nóg leuker te maken hebben we een ruim aanbod in leuke arrangementen voor u. Als u één van onze arrangementen boekt weet u zeker dat u optimaal kunt gaan genieten van de omgeving van Friesland, of dat nou vanaf het water of vanaf de wal is. Met bijvoorbeeld het Wandel & Slaap arrangement kunt u te voet het mooie gebied rondom de Friese Meren verkennen. Kijk hier voor meer informatie over de arrangementen.