Groepsaccommodatie Friesland

Welkom bij Waterherberg it Beaken, dé bestemming voor groepsaccommodaties in het betoverende Friesland. Of je nu een vakantiehuis in Friesland zoekt, een groepsaccommodatie in Heeg overweegt of gewoon een gezellig groepsverblijf in Friesland wilt plannen, wij bieden de perfecte plek voor jouw groep. Lees verder en ontdek de mogelijkheden die onze accommodaties te bieden hebben.

Vakantiehuis Friesland

Onze vakantiehuizen in Friesland bij Waterherberg it Beaken beloven een comfortabel en sfeervol verblijf voor jouw groep. Of het nu gaat om een weekendje weg met vrienden, een familiereünie of een bedrijfsuitje, onze vakantiehuizen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Geniet van de Friese gastvrijheid en ontdek de prachtige omgeving.

Groepsaccommodatie Heeg

Heeg, gelegen aan het water, creëert de perfecte setting voor een groepsverblijf. Onze groepsaccommodatie Hotelschip it Beaken is bijzonder geschikt voor watersportliefhebbers en groepen die willen genieten van de serene schoonheid van de Friese meren. Ontdek de charmante omgeving van Heeg en beleef een onvergetelijk verblijf met jouw groep.

Het Hotelschip biedt plaats aan maximaal 45 volwassenen en bestaat uit drie verdiepingen: het dek, de gezamenlijke ruimte en de slaaphutten. Met dit bijzondere hotelschip voegen we een extra dimensie toe aan jullie groepservaring, waarbij jullie niet alleen genieten van de prachtige omgeving van Heeg, maar ook van het unieke verblijf op het water. Ervaar het comfort en de charme van ons hotelschip terwijl je samen met jouw groep een onvergetelijke tijd beleeft.

Groepsaccommodatie Friesland

Onze Waterherberg it Beaken biedt een groepsaccommodatie in Friesland, geschikt voor verschillende groepsgroottes en gelegenheden. Het feit dat onze groepsaccommodatie, de Kajuit, plaats biedt aan 42 personen maakt het ideaal voor grotere groepen, zoals bedrijfsuitjes.

We verhuren de accommodatie op basis van zelfvoorziening, omdat het jullie de flexibiliteit geeft om jullie eigen maaltijden te bereiden. Onze ruime keuken met luxe voorzieningen draagt zeker bij aan het gemak van zelfvoorziening.

Friesland is een prachtige regio, en het lijkt erop dat onze Waterherberg it Beaken een uitstekende plek is voor groepen die op zoek zijn naar een comfortabele en goed uitgeruste accommodatie. Of het nu gaat om een gezinsvakantie of een bedrijfsuitje, wij bieden alle voorzieningen om van jullie verblijf een succes te maken

Groepsverblijf Friesland

Een groepsverblijf in Friesland bij Waterherberg it Beaken biedt de gelegenheid om samen te komen, te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap. Onze accommodaties zijn zo ingericht dat ze een gezellige sfeer creëren waarin jullie groep zich meteen thuis voelt. Ontdek de diversiteit van Friesland tijdens jullie verblijf.

Waarom Kiezen voor Onze Groepsaccommodaties in Friesland?

  • Ruime en comfortabele vakantiehuizen voor diverse groepen.
  • Unieke groepsaccommodatie in het schilderachtige Heeg bij Waterherberg it Beaken.
  • Gastvrije service en aandacht voor jouw groepsbehoeften.
  • Flexibele mogelijkheden voor groepen van verschillende groottes.

Ontdek de schoonheid van Friesland met een verblijf in onze groepsaccommodaties bij Waterherberg it Beaken. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en reserveer de ideale accommodatie voor een onvergetelijk groepsverblijf in Friesland!