Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op de website van Waterherberg it Beaken kunt u via ons boekingssysteem uw accommodatie of kamer boeken. Ook kunt u ons overdag telefonisch bereiken of een mail versturen voor het maken van een reservering.

Telefoon: +31 (0) 515 – 745 049

E-mail: info@waterherbergitbeaken.nl

Voor een overnachting in de kamers of lodges kunt u zeker uw eigen startdatum/-dag zelf kiezen, uiteraard indien beschikbaar. Helaas is het niet mogelijk om uw eigen startdatum/-dag te kiezen wanneer u onze Glampingtenten, Watervilla it Beaken of Groepsaccommodatie de Kajuit wilt reserveren. Bij deze accommodaties houden wij ons aan vaste aankomst- en vertrektijden.

Onze kamers en lodges zijn te huur voor één nacht. Sinds kort ook onze Glampingtenten. Helaas zijn de Watervilla en de Kajuit niet te huur voor één nacht. Deze kunt u alleen huren voor de vaste verhuurperiodes (weekend, midweek, week).

In de meeste gevallen betaalt u vooraf. Behalve bij last minute boekingen, betaalt u de huursom bij aankomst. De betalingstermijnen vindt u op uw huurovereenkomst.

Indien u gebruik wilt maken van een campingbedje en/of kinderstoel kunt u dit bij uw boeking aangeven. Dan zorgen wij ervoor dat deze aanwezig is.

Op het gehele terrein is gratis WIFI beschikbaar. De inloggegevens hiervoor ontvangt u bij aankomst.

Beddengoed is inclusief en hoeft u niet zelf mee te nemen. Het bedlinnen bestaat uit een dekbed, kussen en een linnenpakket. Wel dient u de bedden zelf op te maken. Handdoeken- en keukendoeken zijn niet standaard aanwezig, wel kunt u deze huren bij ons, dit kan ter plekke bij de receptie.

Wij hebben voldoende parkeergelegenheid bij de Waterherberg. Hier kunt u uw auto kosteloos parkeren.

Helaas is het niet toegestaan uw huisdieren mee te nemen in onze accommodaties. Op het terrein en in ons restaurant/terras zijn ze wel toegestaan.

Er gaat ieder uur een bus van Sneek naar Heeg. Er is op 5 minuten lopen van de accommodatie een bushalte (De Skatting).

Op onze pagina met huisregels vind je alle benodigde informatie.

Ja, hieronder zijn per accommodatie de inventarislijsten te vinden.