Luxe tenten voor 2 tot 6 personen

Voor een bijzondere overnachting bent u bij onze glamping in Friesland aan het goede adres. U kunt luxe kamperen in onze volledig ingerichte glampingtent. Deze tent is van alle gemakken voorzien. Zo heeft de vierpersoons tent een ingerichte keuken en aparte slaapcabines. De zespersoons glamping tent heeft zelfs een vaatwasser en privé sanitair. Beide tenten hebben een overdekt terras met picknicktafel en een lounge set. De tenten zijn te boeken voor één nacht, maar ook voor een langere tijd. Daarnaast kunt u met een grotere groep ook meerdere tenten tegelijkertijd boeken. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

glampingtent-4-personen-waterherberg-it-beaken_0000s_0011_image00003

Kindvriendelijk

Wij verwelkomen ook graag gezinnen op onze kindvriendelijke camping. Op het park vindt u een speeltoestel en een vijver met een strandje. Verderop ligt een zwem- en recreatiezone. In watersportdorp Heeg bevinden zich jachthavens, zeilscholen en leuke winkels. Neem kinderen mee om te gaan zeilen, suppen of breng een bezoek aan de vele gezellige terrassen.

waterherberg-it-beaken-omgeving_0000s_0002_image00002

Omgeving

Op de veranda bij uw tent kunt u onder het genot van een glaasje wijn ultiem genieten van de waterrijke omgeving. De omgeving is ook goed te verkennen vanaf het water, huur bijvoorbeeld een boot. Deze boot kunt u gemakkelijk aanleggen vlakbij uw accommodatie, mocht u deze langer dan één dag huren. Bezoek met de boot omliggende steden, evenementen zoals de Sneekweek of ga lekker uit eten in ons restaurant. In Friesland vindt u veel horecagelegenheden, cultuur en evenementen. Deze zijn ook te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. In het hoogseizoen is er genoeg te beleven in Friesland! Ook wanneer het weer een beetje tegenzit, kunt u erop uit. Of houd bijvoorbeeld een spelletjesmiddag in uw knusse tent.

Overzichtsfoto-scaled

Zorgeloos genieten

Het grote voordeel van een glamping vakantie is dat u zorgeloos op pad kunt gaan. U hoeft alleen uw eigen spullen te pakken en geen rekening te houden met inventaris of beddengoed. Waterherberg It Beaken neemt uw zorgen uit handen. Op de kleine camping kunt u gebruik maken van gratis parkeerplekken.

Overweegt u om vakantie te vieren in Friesland, maar is een glampingtent niet wat u zoekt? Bekijk onze groepsaccommodatie of lodges.

Glamping friesland aan het water