2-persoons kamer wave

Op zoek naar een overnachting op een fantastische locatie?

De 2-persoons kamers zijn basic ingericht met een stapelbed en een eigen douche en toilet. Een overnachting bij Waterherberg It Beaken kunt u perfect combineren met een dagje sloepvaren of zeilen. Ook kunt u vanuit Heeg een mooie wandel- of fietstocht maken.

aantal personen

2 personen

ontbijt

(Niet beschikbaar) ontbijt

oppervlakte

20m²

Waterherberg It Beaken - Twee persoonskamer
v.a. €90,-

4-persoons familiekamer wave

Geniet van een vakantie aan het Heegermeer bij Waterherberg It Beaken. Onze 4-persoons kamers zijn basic ingericht met stapelbedden en een eigen douche en toilet. U verblijft op basis van logies. Ook kunt u uw verblijf upgraden door er een sloep, zeilboot, SUP of fiets bij te boeken.

aantal personen

4 personen

ontbijt

(Niet beschikbaar) ontbijt

oppervlakte

30m²

Kamers - Waterherberg It Beaken
v.a. €150,-

Overnachten bij Waterherberg It Beaken

Waterherberg It Beaken beschikt over 8 kamers (Kajuiten). De Kajuiten zijn allemaal basic, maar netjes ingericht met stapelbedden en ieder met een eigen douche en toilet. Het beddengoed is aanwezig, u moet alleen wel zelf even de bedden opmaken. Handdoeken zijn niet standaard op de kamer, maar uiteraard wel bij te reserveren.

Arrangementen

Maak uw verblijf bij Waterherberg It Beaken helemaal compleet door één of meerdere activiteiten toe te voegen. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samen gesteld, maar wij maken ook graag op maat een voorstel voor u. Ga een dag zeilen met een Polyvalk of maak een mooie vaartocht met een sloep. Heeft u geen zeilervaring? Geen probleem, wij kunnen ook een zeilinstructeur voor u regelen. Ook kunt u een SUP board of kano bij ons huren. Vanaf de accommodatie kunt u een hele mooie tocht over de Poelen SUP-pen of kanoën. De Waterherberg heeft een eigen jachthaven, waar u tijdens uw verblijf gebruik van kan maken. Huurt u een boot bij Ottenhome Heeg, wordt de boot kosteloos bij de accommodatie gebracht en na afloop weer opgehaald. Hoe makkelijk wilt u het hebben? Ook liefhebbers van fietsen en wandelen kunnen hun lol niet op. Wij bieden verschillende fiets- en wandelroutes die u vanuit Heeg kunt doen aan.

Groepen

Wilt u bij ons verblijven met een grote groep? Dan kunnen wij u ook meerdere mogelijkheden aanbieden. Zowel een groepsaccommodatie op basis van zelfvoorziening als een overnachting op basis van logies/ontbijt, half- en volpension. De overnachting op basis van zelfvoorziening vindt plaats in onze groepsaccommodatie ‘de Kajuit’. De Kajuit heeft in totaal 8 kamers met allen eigen sanitaire voorzieningen. In totaal is er ruimte voor 42 personen, eventueel kunt u dit aantal uitbreiden met de Glampingtenten. De gezamenlijke ruimte biedt plaats aan circa 85 personen en beschikt over een volledig ingerichte keuken, voldoende tafels en zitplaatsen en een gezellige lounghoek. Voor meer informatie over groepsaccommodatie ‘De Kajuit’ klik hier.