4-persoons familiekamer

Geniet van een vakantie aan het Heegermeer bij Waterherberg It Beaken. Onze 4-persoons kamers zijn basic ingericht met stapelbedden en een eigen douche en toilet. U verblijft op basis van logies. Ook kunt u uw verblijf upgraden door er een sloep, zeilboot, SUP of fiets bij te boeken.

aantal personen

4 personen

ontbijt

(Niet beschikbaar) ontbijt

oppervlakte

30m²

v.a. €150,-
Kamers - Waterherberg It Beaken


Faciliteiten wave

  • 2 x Stapelbed
  • Inclusief Beddengoed
  • Exclusief ontbijt
  • Douche
  • Tafel & Stoel
  • Gratis Parkeren
  • Toilet
  • Kast
  • Gratis Wifi

Galerij wave

Kamers - Waterherberg It Beaken
Zeilen - Ottenhome Heeg
parasol-liggend-verzadiging-o-def2
HEEG-FRIESLAND-©BERTRAPPANGEDSC_2583
hindeloopen
wandelen-def-o

Overnachten aan het water

Waterherberg It Beaken zit op een prachtige locatie pal aan het Heegermeer, de locatie is perfect voor stellen, gezinnen maar ook groepen. Geniet tijdens uw verblijf van de prachtige uitzichten over het Heegermeer.

De kamers

De 4-persoons kamers in de Waterherberg zijn basic maar wel netjes ingericht met twee stapelbedden. Alle kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet. Bedlinnen is inbegrepen, wel dient u zelf nog de bedden op te maken. Handdoeken zijn exclusief, u kunt een set huren voor €6,-.

Omgeving Heeg

In Heeg en omstreken is ontzettend veel te doen, naast de vele watersporten die je hier kunt beoefenen hoef je je echt niet te vervelen. Een hele leuke manier om de omgeving te verkennen is natuurlijk met een bootje, via een aantal leuke routes kun je alle omliggende dorpen en steden ook ontdekken. Verder heeft Heeg een gezellige hoofdstraat met een aantal winkeltjes en gezellige restaurants aan het water. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt in het centrum.

Extra opties

Om uw verblijf bij Waterherberg It Beaken nog leuker te maken hebben wij een ruim aanbod in extra huuropties. Zo heeft u de mogelijkheid tot het huren van bijvoorbeeld een sloep, fiets, sup, zeilboot of kano, en dat allemaal vanaf de locatie van de Waterherberg. Deze opties kunt u huren voor een dag of voor een langere periode. Voor meer informatie over de verschillende type boten en mogelijkheden, ga naar Ottenhome Heeg. Mocht u een boot willen huren voor uw gehele verblijfsperiode is er de mogelijkheid om een van onze arrangementen af te sluiten.

Arrangementen

Bij een arrangement van Waterherberg It Beaken kunt u uw hele verblijf voordelig gebruik maken van een sloep, fiets, SUP of kano. U kunt de sloep in het haventje bij de Waterherberg neerleggen, zo heeft u elk moment van de dag de vrijheid om het water op te gaan. Voor alle soorten arrangementen hebben we een aantal mooie routes beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over de arrangementen.