2-persoons kamer

Op zoek naar een overnachting op een fantastische locatie?

De 2-persoons kamers zijn basic ingericht met een stapelbed en een eigen douche en toilet. Een overnachting bij Waterherberg It Beaken kunt u perfect combineren met een dagje sloepvaren of zeilen. Ook kunt u vanuit Heeg een mooie wandel- of fietstocht maken.

aantal personen

2 personen

ontbijt

(Niet beschikbaar) ontbijt

oppervlakte

20m²

v.a. €90,-
Waterherberg It Beaken - Twee persoonskamer


Faciliteiten wave

  • 1 x Stapelbed
  • Inclusief Beddengoed
  • Exclusief ontbijt
  • Douche
  • Tafel & Stoel
  • Gratis Parkeren
  • Toilet
  • Kast
  • Gratis Wifi

Galerij wave

Waterherberg It Beaken - Twee persoonskamer
HEEG-FRIESLAND-©BERTRAPPANGEDSC_2583
Waterherberg It Beaken - Twee persoonskamer
wandelen-def-o
hindeloopen
parasol-liggend-verzadiging-o-def2

Overnachten bij Waterherberg It Beaken in Heeg

Geniet van het mooie uitzicht over het Heegermeer en kom helemaal tot rust tijdens uw verblijf bij Waterherberg It Beaken.

De kamers

De 2-persoons kamers zijn basic, maar netjes ingericht met een stapelbed en een tafel en stoel. Daarnaast heeft iedere kamer heeft zijn eigen douche en toilet. Ook is uw kamer voorzien van bedlinnen, u dient wel zelf de bedden op te maken. In de gehele accommodatie heeft u gratis wifi en u kunt uw auto kosteloos parkeren op ons terrein.

Extra’s bij te huren

Om uw verblijf in Heeg nog fijner te maken kunt u er meerdere extra’s bij boeken. Zo kunt u er een zeilboot of sloep bij reserveren. Wij zorgen er dan voor dat de boot bij de accommodatie klaar ligt en hier kunt u hem na uw verblijf ook achterlaten. Wij hebben verschillende mooie routes die u vanaf de Waterherberg kunt varen. Mocht u de boot voor meerdere dagen huren, kunt u iedere dag een andere route varen. Ook voor zeilliefhebbers zijn er verschillende mogelijkheden. Bent u nog een beginner, dan kunt u er een instructeur bij boeken. Voor meer informatie over de verschillende type boten en mogelijkheden, ga naar Ottenhome Heeg.

Diverse routes

Naast varen kunt u rondom Heeg ook prachtige wandel- en fietsroutes vinden. Ook fietsen zijn te huur bij de Waterherberg. Bent u opzoek naar een andere leuke activiteit op het water, kies dan voor een SUP of kano. Er is een hele mooie kano/SUP-route over de Poelen bij Heeg. Geniet in alle rust van de Friese natuur. Ook de SUP’s en Kano’s kunt u huren bij de Waterherberg.