Vergaderen bij Waterherberg it Beaken

Vergaderruimte

Als u op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie, dan verwelkomt Waterherberg it Beaken u graag. Het knusse restaurant biedt niet alleen een warme sfeer maar ook een prachtig uitzicht over het water. Met een capaciteit van circa 50 personen kan de ruimte op diverse manieren worden ingedeeld, waardoor er voor elke gelegenheid een passende opstelling mogelijk is.

In de vergaderruimte is een 45-inch tv-scherm beschikbaar, waardoor het geven van presentaties en het delen van informatie moeiteloos verloopt. Te midden van deze inspirerende omgeving kunt u tijdens uw vergadering genieten van een heerlijke lunch of diner, bereid met zorg en aandacht in het restaurant.

En voor de dagen met prachtig weer biedt het terras aan het water een unieke mogelijkheid om in de buitenlucht te vergaderen, waardoor uw bijeenkomst nog meer bijzonder wordt. Kortom, Waterherberg it Beaken is de perfecte locatie om uw vergadering een extra tintje bijzonderheid en de schoonheid van de natuur te bieden.

Overnachtingmogelijkheden

Naast de uitstekende vergaderfaciliteiten biedt Waterherberg it Beaken ook aangename overnachtingmogelijkheden in onze luxe glampingtenten. Gelegen direct aan de oevers van het schilderachtige Heegermeer, biedt deze accommodatie een oase van rust en ontspanning. De ruime tent is voorzien van niet minder dan drie aparte slaapruimtes, een eigen badkamer en een volledig uitgeruste keuken, inclusief vaatwasser.

Ontspanning op het water

Na een intensieve dag vergaderen is Waterherberg it Beaken de ideale plek om te ontspannen en op te laden. Verken de Friese meren op een luxe sloep voor een rustgevende ervaring met prachtige uitzichten. Voor de meer actieve gasten is er de mogelijkheid om een dagje te zeilen met een Polyvalk op het Heegermeer en de Fluessen, wat een energieke optie biedt. Of u nu de voorkeur geeft aan een rustige tocht of een actieve zeildag, Waterherberg it Beaken is de ideale plek om de dag af te sluiten met ontspanning op het water.