Comfortabel verblijf voor grote groepen

Door het grote leefgedeelte en de luxe keuken is de Kajuit een ideale accommodatie om met een grote groep te vertoeven. Met twee koelkasten voorzien van een vriesvak bergt u boodschappen voor een heel weekend op. De ruime keuken is uitgerust met twee 6-pits inductiekookplaten, twee combi-ovens en er is volop keukenmateriaal beschikbaar, zodat er binnen een handomdraai een feestmaal op tafel staat. En als er nog een wasje gedraaid moet worden, staan er twee wasmachines klaar voor gebruik. Verder heeft de accommodatie acht slaapkamers verdeeld in vier achtpersoonskamers, drie tweepersoonskamers en een vierpersoonskamer, elk met eigen sanitair. De vierpersoonskamer is tevens uitgerust met een douche en toilet voor mindervaliden. Voor meer informatie over onze accommodaties of kamers kunt u kijken bij de veelgestelde vragen

Ontspanning en gezelligheid in gemeenschappelijke ruimtes

Zodra u de gezamenlijke leefruimte instapt kan de gezelligheid beginnen. Met de open indeling, overvloed aan zitplekken en een royale keuken is dit de ideale ruimte om met een grote club te verblijven. Tover het lange aanrecht om tot een gezellige bar en neem het er samen van met een drankje. Of nestel u op de loungebank en ga helemaal op in een goed boek. Ondertussen kan de rest zich vermaken met een spelletjesmiddag of alvast de slingers ophangen voor de bonte avond. Buiten vindt u nog picknickbanken met uitzicht op het Heegermeer, dit is ook een perfecte plek om een strandlaken uit te gooien en te genieten van de warme zonnestralen. Hoe dan ook; aan ruimte voor ontspanning en gezelligheid is er geen gebrek.

Waterpret aan het Heegermeer

Het Heegermeer is een van de bekendste meren van Friesland en een plek waar watersportliefhebbers zich helemaal kunnen uitleven. De Kajuit, gelegen op watersportcamping It Beaken, is een ruim opgezette groepsaccommodatie aan het water. Met de zeilboot, motorboot, sup of kano heel Friesland verkennen? Superleuk! We hebben prachtige vaarroutes voor u uitgestippeld die u op de mooiste, idyllische Friese plaatsen brengen. De route start bij het verblijf, waar u vanaf het privé-haventje gemakkelijk op uw gehuurde boot stapt en het meer op vaart. 

Zeilen met een Polyvalk- Bij Waterherberg It Beaken in Heeg

Verken Heeg te voet

Houd u liever de voeten droog? Ook dan is het Heegermeer een toplocatie. Rondom het meer bevinden zich prachtige wandelroutes die dwars door de Friese natuur en langs schilderachtige dorpjes leiden. Sluit de wandeling in stijl af bij een van de talloze horecagelegenheden in Heeg, waar u een koffiemoment pakt op het terras, geniet van een uitgebreide lunch of aanschuift voor een welverdiende borrel of diner. Toch iets vergeten mee te nemen of begint de shopdrang te kriebelen? Wandel na het tafelen nog even door naar het gezellige centrum van Heeg en bezoek de leuke winkeltjes.

HEEG-FRIESLAND-©BERTRAPPANGEDSC_2583

Kindvriendelijke camping

Voor de allerkleinsten is het ook een dolle pret op onze kindvriendelijke camping. Ze kunnen de hele dag ravotten op ons speeltoestel en eindeloos zandkastelen bouwen op het strandje bij de vijver. En voor de echte waterratjes is er volop spetterpret te beleven in onze zwem- en recreatiezone. Of neem de kinderen mee het water op om te zeilen of te suppen naar watersportdorp Heeg. In deze sfeervolle omgeving zijn er jachthavens, zeilscholen en winkels om samen te verkennen. Uw kinderen hoeven zich in elk geval geen moment te vervelen.