Een geschikte accommodatie

Watersportcamping it Beaken is dé favoriete plek voor jong en oud. Huur met kinderen een sup, neem zeillessen of geniet van de prachtige natuur in een sloep. Trek gekregen? Ga lekker lunchen of dineren in ons restaurant, of plof neer op ons fijne terras aan het water. Onze watersportcamping is namelijk direct gelegen aan het Heegermeer. Bent u van plan regelmatig te gaan varen? Dan is dit dus de perfecte plek. Wij hebben verschillende accommodaties, zodat er voor iedereen een geschikte verblijfplaats is. We hebben nette hotelkamers met een stapelbed en een eigen douche en toilet. Daarnaast zijn er glamptingtenten met een veranda, aparte slaapcabines en een koelkast. De gedeelde douches en toiletten bevinden zich op vijftig meter afstand van de tent. Ook grotere groepen kunnen bij it Beaken terecht, bijvoorbeeld in onze watervilla, pal aan de Friese Meren. Daarnaast hebben we een grote groepsaccommodatie. Iets verderop, bij de passantenhaven, zijn er standplaatsen voor een tent,(sta)caravan of camper.

 

 

glampingtent-6-personen-waterherberg-it-beaken_0000s_0009_image00034

Faciliteiten

Dankzij het fijne formaat van onze watersportcamping, is Waterherberg it Beaken ideaal met kinderen. Ze kunnen lekker spelen in de speeltuin en op het strandje bij een vijver. Zwemvesten zijn ook te huur. U kunt uw auto gratis parkeren op het terrein. Mocht u in het bezit zijn van een gehuurde of eigen boot, dan kunt u deze aanmeren aan de steigers op onze camping. In de omgeving kunt u prachtige wandeltochten maken. Vanuit Heeg wandelt u langs de Friese Meren naar mooie dorpjes. Of breng een bezoekje aan een van onze elf steden! Daarnaast kunt u met de een elektrische of gewone fiets de provincie verkennen. Voor een fietsvakantie is de provincie Friesland ook uitermate geschikt.

Huren van een boot

Naast onze accommodaties, verhuren we ook zeilboten, sloepen en motorboten. U dient deze boten los te boeken. Heeft u hierbij hulp nodig? Bel dan naar +31 (0) 515-442898, we helpen u graag. De waterherberg ligt direct aan het water. De mooie ligging zorgt ervoor dat u supersnel op het Heegermeer bent. Vanaf de camping kunt u heel Friesland rondvaren. Er zijn verschillende vaarroutes voor u uitgestippeld, langs prachtige, kleine plaatsjes in Friesland zoals Langweer. Of vaar richting iets grotere steden met een knus centrum zoals Sneek. Ga hier op een zomeravond lekker uit eten bij een van de vele horecagelegenheden en wandel langs de grachten terug naar de haven. Of breng een bezoekje aan de Sneekweek!

HEEG-FRIESLAND-©BERTRAPPANGEDSC_2583